Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Πλοίων Σκαφών

Η πολυδιάστατη πολλών ετών εμπειρία μας, η εχεμύθεια και το ήθος μας αναδεικνύουν σε ένα πολύτιμο συνεργάτη για τον πελάτη μας.

Αναλαμβάνουμε τον πλήρη συντονισμό μιας κατασκευής – επισκευής – μετασκευής με αποτέλεσμα την προστασία του πελάτη από χρονοβόρες διαδικασίες, υπερβολικές δαπάνες με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Πριν από την αγορά ενός σκάφους μπορούμε να πραγματοποιήσουμε έλεγχο εγγράφων κλπ. ώστε να προφυλάξουμε τον πελάτη από επιπλέον υποχρεώσεις του προς πώληση σκάφους.

Δίνουμε την καθοδήγηση μας για αντιμετώπιση διαφορών νομικής φύσεως με στόχο πάντα την σύντομη απεμπλοκή του πελάτη με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στον τομέα σχεδίασης / κατασκευής έχουμε εμπειρία σε σκάφη αναψυχής και εμπορικά όπως ιστιοπλοϊκά, μηχανοκίνητα, επιβατών, φορτηγίδες, αλιευτικά, παράκτιων εργασιών καθώς και σε πολύπλοκες κατασκευές από πλαστικό, μέταλλο, ξυλεία.

Γιατί πρέπει να επιλέξετε έναν επιθεωρητή πλοίου / σκάφους

Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να μην ρισκάρουμε καθώς μια αγορά ή επισκευή μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες με απροσδιόριστες συνέπειες...

Περισσότερα...

Υπηρεσίες

Το γραφείο μας διεκπεραιώνει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες σε Σκάφη Αναψυχής και Εμπορικά.

Επιθεωρήσεις

Άλλες Επιθεωρήσεις

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

A&B Marine Services

Η Α&B Marine Services είναι μια εταιρία εξειδικευμένων υπηρεσιών στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία. Συγκεκριμένα προσφέρουμε υπηρεσίες για μικρά και μεγάλα σκάφη – αναψυχής και εμπορικά- όπως μελέτες, επιθεωρήσεις, συμβουλευτικότητα...

Υπηρεσίες

Το γραφείο μας διεκπεραιώνει μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες σε Σκάφη Αναψυχής και Εμπορικά.

Επιθεωρήσεις

Άλλες Επιθεωρήσεις

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Πανιωνίας 12, Γλυφάδα, 16561

Τηλέφωνο: 2108947021

Κιν. Τηλέφωνο: 6972074557

Email: info@marinesurveyor.gr

Copyright © 2015 A&B Marine Services. All rights reserved. | Design by WebCat